Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وبدا، دکتر سعید عامل جامه دار مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونا و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ویروس کرونا به طور مجدد، در جامعه شتاب گرفته است به نحوی که ۴۰ درصد نمونه های پی سی آر کرونا مثبت است. روزانه حدود ٨٠٠ نمونه به آزمایشگاه مرجع کرونا ارسال می شود که حدود٤٠ درصد نمونه ها مثبت هستند و متاسفانه این عدد نسبت به هفته قبل دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین ۳ درصد نمونه های دریافتی از نظر آنفلوانزا مثبت هستند که نسبت به هفته قبل روند کاهشی داشته است.

عامل جامه دار خاطرنشان کرد: هیچ کمبودی به لحاظ کیت تشخیص کرونا وجود ندارد  و از همه افراد مشکوک به این بیماری تست گرفته می شود.

افزایش ۲۳ درصدی بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی بیماران بستری و ۵۳ درصدی مراجعین سرپایی به مراکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، از عموم مردم خواست ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۰۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۳۵۵ نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است. طی یک روز گذشته ۲۰۶ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۱۴۱ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند. در حال حاضر ۱۱۷ بیمار بدحال در بخش های مراقبت ویژه استان بستری هستند که ۸۹ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

پهلوان در ادامه گفت: همچنین طی یک روز گذشته یک هزار و ۷۴۵ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز جامع سلامت منتخب کرونا و ۷۳۱ نفر نیز به طور مستقیم به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه مراجعه داشتند.

۱۵۰ درمانگاه سطح یک و دو آماده خدمات رسانی به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا

دکتر محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در نشست قرارگاه مدیریت کرونا گفت: در حال حاضر علاوه بر ۴۱ مرکز منتخب کرونا، ۱۵۰ درمانگاه برای خدمات رسانی در سطوح یک و دو به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا در آمادگی کامل هستند.

وی افزود: تلاش شده است ضمن افزایش سرعت شناسایی بیماران، با تقویت سطوح اولیه خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا، از مراجعه و ایجاد بار اضافی در مراکز درمانی جلوگیری شود. مردم در صورت بروز هر گونه علائم شبیه به سرماخوردگی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا درمانگاه مراجعه و از حضور مستقیم در بیمارستان ها خودداری نمایند.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی پیک ششم وضعیت نارنجی مبتلا و یا مشکوک به کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکوک به کرونا مراکز درمانی بیماران مبتلا بستری هستند بیمار مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • تجلیل و پاسداشت مقام معلم در مشهد
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی